Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Web Sitesi

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği

OVERVIEW

The site bayburtdernegi.org currently has a traffic classification of zero (the lower the higher page views). We have parsed twenty pages within the site bayburtdernegi.org and found forty-six websites interfacing with bayburtdernegi.org. We were able to find one contacts and directions for bayburtdernegi.org to help you contact them. The site bayburtdernegi.org has been on the internet for six hundred and forty-eight weeks, four days, eight hours, and twenty minutes.
Pages Parsed
Links to this site
Addresses
Online Since
Jan 2012

BAYBURTDERNEGI.ORG TRAFFIC

The site bayburtdernegi.org has seen fluctuating quantities of traffic all over the year.
Traffic for bayburtdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for bayburtdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for bayburtdernegi.org

BAYBURTDERNEGI.ORG HISTORY

The site bayburtdernegi.org was created on January 26, 2012. It is now six hundred and forty-eight weeks, four days, eight hours, and twenty minutes young.
REGISTERED
January

DOMAIN AGE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEBSITE

BAYBURT MARMARA DERNEĞİ

Futbol turnuvasını faydalı buluyormusunuz? Toplam 405 oy verildi. 30 Mart yaklaştıkça yoğunluk artıyor. Bölge derneklerimiz yerel yönetimleri ve Muhtarlıkları tartıştı. Pendik İlçe Yönetimine Büyük Tepki. AKP Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç ve Yönetiminin Bayburtluları alay.

İnegöl Festivali 30.Uluslararası İnegöl Festivali

DRUGA TUZLA BİKODZE HALK OYUNLARI. DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ HALK DANSLARI EKİBİ. THE ROZOVA DOLINA FOLK DANCE COMPANY. FOLK DANCE ENSEMBLE ILIRIDA SKOPJE. 10 Refik Gür Sokak Basketbol Turnuvası. 110 yıldan bu yana aynı şekil ve aynı lezzet ile. Bir Dünya Markası İnegöl Mobilyası. Gönüllü Olarak Görev Almak İstermisiniz? E-Bülten Üyeliği.

WHAT DOES BAYBURTDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of bayburtdernegi.org Mobile Screenshot of bayburtdernegi.org Tablet Screenshot of bayburtdernegi.org

CONTACTS

bayburtajans

mehmet demirer

merkez mah yildirimbeyazit cad nigar sok no 46 2 yenibosna Bahce

ISTANBUL, 34197

TR

BAYBURTDERNEGI.ORG SERVER

We detected that a lone root page on bayburtdernegi.org took two thousand six hundred and ninety milliseconds to load. We could not find a SSL certificate, so therefore we consider bayburtdernegi.org not secure.
Load time
2.69 sec
SSL
NOT SECURE
IP
185.86.5.106

NAME SERVERS

ns1.dorukyazilim.net
ns2.dorukyazilim.net

SERVER SOFTWARE

We detected that this website is operating the Microsoft-IIS/8.5 os.

SITE TITLE

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Web Sitesi

DESCRIPTION

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği

PARSED CONTENT

The site bayburtdernegi.org had the following in the web site, "Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bahçelievler Şubesi olarak Şüheda için Mevlit okuttuk." I noticed that the website stated " Bayburt Kültür ve Yardım Derneğinin organize ettiği, İlköğretim 6." They also stated " sınıftan birer öğrenci ile katılım sağlandığı Dernekl. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ve Final Dershanesinin birlikte organize ettiği Bilgiler Yarışıyor, Gençler Kaynaşıyor adı altındaki bilgi yarışm. AYDA BİR GÜN TÜRKÜ AKŞAMI." The meta header had Bayburt Derneği as the first keyword. This keyword was followed by Bayburt, Dernek, and Bayburtdernekleri which isn't as important as Bayburt Derneği. The other words the site used was Bayburt resimleri. Bayburtder is also included but will not be understood by web crawlers.

ANALYZE MORE WEBSITES

BAYBURT ENERJİ Büyüyen ve Gelişen Türkiye nin Enerji Kaynağı

BAYBURT ENERJY ÜRETYM VE TYCARET A? Dünya ve ülkemizin giderek artan enerji ihtiyacynyn kar? Ylanmasyna yönelik Uluslar arasy ve bölgesel çaly? Erlendirilmesi sonucu 11 Ocak 2005 tarihinde grup bünyesinde kurulan firma enerji üretim ve saty? Ynda yenilenebilir enerjiye öncelik vermektedir. Yenilenebilir enerji konusunda ilk projelerini 2007 yyly içinde. Ccedil;oruh nehri üzerinde gerçekle? Santrallerde üretilen enerjinin yenilenebilir enerji olmasy özelli? .

Bayburt Evden Eve Nakliyat Bayburt Evden Eve, İlden İle, Asansörlü Taşımacılık

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat. Müşteri memnuniyetini ilke edinen Bayburt Evden Eve Nakliyat. Ailesi olarak, tecrübemizi bilgi ile harmanlayarak her geçen gün müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini arttırmaktayız.

Bayburt Group Şirketler Grubu

Please contact your service provider for more details.

BAYBURTGÜNDEM GAZETESİ

Şehrin Tasavvuf Kültürünü Yaşatan Eser. 45 Yaş Üzeri 45 Bayan Kitap Okusun Diye. TSK adım adım Afrin merkeze ilerliyor. Yerli Otomobil için üç farklı model geliyor. Köyüne dönene 300 koyun ,detayları açıklanıyor. Araç satışlarında Yeni dönem başlıyor.